Γκερντ Μίλερ - Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» στα 75 του ο ... : Στην bundesliga, σημείωσε 365 γκολ σε 427 αγώνες (όλους με τη μπάγερν) και είναι ο κoρυφαίος σκόρερ όλων των εποχών.

Γκερντ Μίλερ - Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» στα 75 του ο ... : Στην bundesliga, σημείωσε 365 γκολ σε 427 αγώνες (όλους με τη μπάγερν) και είναι ο κoρυφαίος σκόρερ όλων των εποχών.. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Πολλές δεκαετίες πριν, όμως, είχε φροντίσει να αφήσει μια σπάνια παρακαταθήκη διακρίσεων κι επιτευγμάτων, που του χάρισε την ποδοσφαιρική. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες.

Λεβαντόφσκι: Έφτασε τα 21 γκολ και έσπασε το ρεκόρ του ...
Λεβαντόφσκι: Έφτασε τα 21 γκολ και έσπασε το ρεκόρ του ... from foul.gr
Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Der fc bayern trauert um gerd müller. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών. Στην ελλάδα και δη στη θεσσαλονίκη ο γκερντ μίλερ βρέθηκε τον μάρτιο του 1978 ως μέλος της. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06.

Der fc bayern trauert um gerd müller.

Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Θλίψη σκόρπισε στον αθλητικό κόσμο η είδηση του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή της δυτικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου, γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών.o μυθικός στράικερ έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τη. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια.

Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας.

Θρήνος στο ποδόσφαιρο: Έφυγε από την ζωή ο Γκερντ Μίλερ ...
Θρήνος στο ποδόσφαιρο: Έφυγε από την ζωή ο Γκερντ Μίλερ ... from sports365.gr
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ο θρυλικός γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Der fc bayern trauert um gerd müller.

Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το.

Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο καλύτερος γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της ευρώπης, με ρεκόρ ενός γκολ ανά ματς στις περισσότερες σεζόν του. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Der fc bayern trauert um gerd müller. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις.

Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ κατείχε το ρεκόρ των γκολ όλων των εποχών στο παγκόσμιο κύπελλο με 14 γκολ για 32 ολόκληρα χρόνια. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Λεβαντόφσκι έφτασε τα 21 γκολ και κατέρριψε το ρεκόρ του ...
Ο Λεβαντόφσκι έφτασε τα 21 γκολ και κατέρριψε το ρεκόρ του ... from www.kerkida.net
Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Στην ελλάδα και δη στη θεσσαλονίκη ο γκερντ μίλερ βρέθηκε τον μάρτιο του 1978 ως μέλος της. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου.

Το αρχέτυπο του σκόρερ που ελάχιστοι ξεπέρασαν στο διεθνές.

Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Στην ελλάδα και δη στη θεσσαλονίκη ο γκερντ μίλερ βρέθηκε τον μάρτιο του 1978 ως μέλος της. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Στην bundesliga, σημείωσε 365 γκολ σε 427 αγώνες (όλους με τη μπάγερν) και είναι ο κoρυφαίος σκόρερ όλων των εποχών. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου. Ο γκερντ μίλερ κατείχε το ρεκόρ των γκολ όλων των εποχών στο παγκόσμιο κύπελλο με 14 γκολ για 32 ολόκληρα χρόνια. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια.